Gospelkoor Zingen met Clifton Crep

 Zowel mannen als vrouwen welkom!
Niet nodig: Koorervaring en zangkwaliteit !
Wel nodig: Zin hebben om te zingen en wat te leren!

Vanwege nieuwe opdrachten voor Clifton wordt er na de zomervakantie opnieuw bekeken welke periode er gospel-activiteiten zijn in de Cultuurschuur. Waarschijnlijk worden het kortdurende projectkoor-activiteiten met Clifton.

Dirigent Clifton Grep
Organisatie: Gerda Bruinsma Cultuurschuur
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl

Clifton Grep

Wat begon begin 2015 als een workshop black gospel is nu  gospel koor zingen geworden,  voor mensen die nog niet zo ervaren zijn met koorzang. Je leert er om op een relaxte manier vanuit je gevoel te zingen met alle kracht die in je zit.
Je leert er de stempartijen te gebruiken, zangtechnieken, vasthouden aan je eigen partij enz.  Ondertussen wordt er toegewerkt naar een optreden in de Cultuurschuur met diverse professionele black gospel zangers erbij.

Een workshop koor wat twee keer per maand bij elkaar komt.
-Het gaat met name om het plezier wat je met zingen hebt.
-Je hoeft niet mooi te kunnen zingen.
-Hoewel de inhoud van de black gospel vaak enthousiasme tav          het geloof is, is dat niet het doel van de deelnemers van het koor.

Dirigent Clifton komt uit Curacou en is al heel jong begonnen met klassieke muziek, viool en later piano, heeft in allerlei orkesten gezeten en in kerkkoren om de boel wat op te vrolijken met zijn eigen speciale muziekstijl.

Zijn studie heeft hij in Nederland gedaan en hij is hier verder gegaan met een bekende dirigent van een Blackgospel koor: Edith Casteleyn.
Inmiddels is hij zelf dirigent van de modernblackgospel zang-groep ‘Inside Out’ ook regelmatig op t.v. en zij waren de muzikale begeleiders bij het optreden van Diana Ros.
VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100