Rene Cammeraat, filosofisch cabaret, boek en tango dansen!

Donderdagavond 8 februari 2018
Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree € 7,= inclusief de koffie
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl, aantal plaatsen beperkt.

Donderdag 8 februari, in de week van de (geheime) liefde, verliefdheid en romantiek.

In de week van Valentijn vinden maar liefst twee keer in het Westland de Romantische spelen plaats. In zowel de cultuurschuur op 8/2 als in de bibliotheek van Monster 14/2 houdt René Cammeraat (on tour) rondom de promotie van zijn nieuwe boek “het Romantisch Manifest”  een super originele voorstelling waarbij de lach hoog in het vaandel staat en die zeker ook aanzet tot nadenken.

Het programma loopt van 20.00 tot 22.00 uur (de voorstelling duurt een uur). Gasten worden door interactie speels uitgedaagd om tijdens verhalen, het kijken naar tango dansen en het luisteren akoestische muziek ook zelf de verbeelding de vrije loop te laten. Na afloop wordt er nog wat tango gedanst en kan je ook gewoon een wijntje drinken om vervolgens met een romantisch gevoel weer op huis aan te gaan.

Omdat er slechts 60 kaarten beschikbaar zijn is de verwachting dat het snel uitverkocht raakt. Wacht dus niet te lang om je geliefde of gewoon je romantische zelf op deze Valentijn te verrassen met een toegangskaartje voor de Romantische spelen. De kosten voor deze romantische gezelligheid inclusief koffie en een plakje cake 7 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij zowel de Cultuurschuur als bij renecammeraat@gmail.com

Het autobiografische boek “Romantisch Manifest” speelt zich af in het Westland en gaat onder andere over romantische relaties, verbeelding en de romantische tijd.  Een gesigneerd exemplaar van het Romantisch Manifest kost op Valentijnsdag slechts 15 euro!