Ronald Snijders Try-out nieuw programma

Donderdag 3 mei 2018
Aanvang 20.00 uur
Entree 12,- euro inclusief de koffie
Tijdig aanmelden: info@cultuurschuur.nl
Beperkt aantal plaatsen

Regelmatig te zien bij Pauw! en kreeg de Poelifinario nominatie!

 

‘Slappe lach verzekerd’ schreef de Volkskrant

Ronald Snijders regelmatig te zien op t.v. bij o.a. Pauw en DWDD, deed ook voor zijn vorige programma de try-out in de Cultuurschuur en dat was bijzonder genieten.
Een cabaretier waarbij je al moet lachen als je zijn gezicht ziet, nooit grof wel humoristisch en altijd vol met absurdistische grappen.

Dit jaar staat Nederland wederom aan de vooravond van een nieuw theaterprogramma van Ronald Snijders, Groot Succes 2. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Ronald Snijders maakte eerder One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario). Hij schreef onder andere de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdicht, een bundeling van zijn columns uit Het Parool. Sinds 2017 schrijft Ronald Snijders mee aan het nieuwe kinderprogramma De Boterhamshow. 

De pers over zijn vorige programma Welke Show:

De Volkskrant: ‘Welke Show is een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes.’ ‘Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer.’