Workshop Steigerhout, dagdeel

WORKSHOP HOUTBEWERKING

STEIGERHOUT
Zaterdag: 1 dagdeel van 4 uur
kosten: 35,= incl. materiaal hapje, drankje
Aanmelden: 06-50605069 Annemiek Moelaart

steigerhout web16

Wie zijn wij

Wij, Rachèlle en Annemiek zijn kort geleden begonnen met het geven van een workshop waarin wij beide hobby’s combineren. Van steigerhouten planken een object maken en vervolgens voorzien van een persoonlijke tekst of afbeelding.

Wij doen dit naast onze “normale” baan, puur voor de lol die wij ervaren om kennis over te dragen en iets moois te creëren. Je hoeft geen  ervaring te hebben, de meeste deelnemers hebben  nog niet eerder gewerkt met een zaagmachine, schuurmachine of ander gereedschap.

Heb je zin in een gezellige en verzorgde middag uit? Kom dan op  naar de workshop houtbewerken in de Cultuurschuur en maak zelf zo’n leuke tapasplank, tekstbord, ibiza-wegwijzers, of….

Je mag (hoeft niet) zelf zagen, schuren en boren. Uiteraard onder onze begeleiding. En om je object helemaal af te maken is het mogelijk om teksten en/of afbeeldingen op het hout te maken.
We hebben hiervoor al allerlei sjablonen waaruit je kunt kiezen, maar je kunt het ook helemaal persoonlijk maken en zelf een tekst of afbeelding van te voren aanleveren zodat wij deze voor je kunnen voorbereiden.

Nog inspiratie nodig? Hieronder staan een paar foto’s van leuke ideeën of kijk op onze Facebookpagina’s. Heb je zelf een ander idee? Laat het ons weten, zodat we kunnen kijken of het maken past binnen de tijd en het budget wat we hebben.

De workshop duurt zo’n 4 uur en de kosten hiervoor bedragen €35,-*. Dit is inclusief alle materialen, een lekker drankje en hapje en natuurlijk de enthousiaste begeleiding van Annemiek, Olav en Rachèlle.

Zin gekregen? Meld je dan nu aan. Dit kan door een persoonlijk bericht te sturen naar Woodcrap of aRRTy, of stuur een e-mail annemiekmoelaart@gmail.com of rachelle.kuiper@kpnmail.nl.

Je ontvangt dan een inschrijfformulier waarmee je je kunt inschrijven voor de workshop en kunt aangeven wat je wilt maken.
We hebben plek voor 8 personen, dus wees er snel bij, want vol is vol….

Groet, Annemiek, Olav en Rachèlle

 

*Bij grotere objecten kan een meerprijs gelden.