Shalom Soos Naaldwijk uit de jaren 60-70

zondagmiddag: 10 november
1x per jaar, altijd de 2e zondag van november

aanvang: 15.00 uur
activeer je eigen netwerk van toen

aanmelden: info@cultuurschuur.nl of 06-12031522
Vergeten aan te melden? Gewoon binnenlopen…

shalom 60-70 2015

 

 

 

 

 

 

Pim is er helaas niet meer bij, vorig jaar 28 oktober is hij overleden.
De Shalomsoos is toen ook niet door gegaan. Wel zie je dan meteen weer duidelijk hoe snel het leven zomaar afgelopen kan zijn en hoe belangrijk het is om de leuke dingen te blijven doen! Dus we gaan gewoon door met de Soos! WELKOM ALLEMAAL!

ACTIVEER JE EIGEN NETWERK!

Voor wie?
Voor de bezoekers van Sociëteit Shalom uit Naaldwijk, die in de jaren 60 en 70 (ruim genomen) daar regelmatig rondliepen.
De leeftijd van deze Shalom-gangers zou dan zo ongeveer tussen de 60 en de 70 jaar zijn. Maar ook allerlei andere leeftijden daaromheen zijn natuurlijk van harte welkom!

shalom60-70groep

 

 

 

 

 

 

 

Waarom?
Het was zo’n leeftijd en een tijd waarbij veel jongeren met elkaar contact maakten, een belangrijke tijd in je leven ook! En aanvankelijk wij (Pim en Gerda) en nu helaas alleen nog Gerda van de Cultuurschuur, vroegen ons af waar iedereen gebleven is.

shalom 60-70basedithshalom dirkellaHerinnert u zich deze nog, nog, nog????shalom2015 gerdawim2x eerder:

 

 

 

 

Drie jaar geleden was de eerste keer dat  er al veel mensen kwamen.
En uit de gehouden enquete toen werd duidelijk dat men zo’n Shalomsoos 1x per jaar leuk zou vinden, dus dat wordt voortaan de 2e zondag van november.

shalom

Mobiliseer je eigen netwerk van toen:
Dus ben je eerder geweest of lees je dit, stuur mails rond en nodig ook anderen uit, omdat het leuk is als er telkens nieuwe mensen bijkomen en nieuwe ontmoetingen plaatsvinden.