Tijdelijk wonen

Knus &   KlaaSke

TIJDELIJK WOONRUIMTE
of
BED & BREAKFAST

In het centrum van Naaldwijk kunt u in een knusse, sfeervolle omgeving tijdelijk onderdak vinden in het huis: “Knus & Klaaske”

Er zijn een aantal kamers beschikbaar met gezamenlijk gebruik van een grote huiskamer, keuken,  badkamer en tuin.

Dus….
Heeft u tijdelijk geen onderdak..
Werkt u in het Westland maar woont u ergens anders..
Wilt  u  even afstand nemen van uw partner..
Wilt u proeven hoe het is om zelfstandig te wonen, maar heeft u uw plek nog niet gevonden..
Heeft u bezoek vanuit het land..
Of heeft u andere redenen…
Bel dan Knus & Klaaske!
06-12031522

Tijdelijk wonen met een visie bij Knus&Klaaske in het centrum van Naaldwijk.

Het wonen bij Knus& Klaaske betekent dat mensen er tijdelijk een onderdak vinden. Mensen die b.v. even afstand willen nemen van hun partner en van daaruit op zoek zijn naar andere mogelijkheden. Mensen die tijdelijk in het westland  werken, of mensen die hier familie bezoeken.

De mogelijkheid is er om alleen een kamer te huren en zelf eten te koken, maar ook Bed&Breakfast is mogelijk voor minimaal drie nachten.

Voor het tijdelijk wonen is de visie van het pand, dat mensen het er gezellig hebben en met elkaar communiceren en met elkaar leven en praten. Daarom is er een gezamenlijke woonkamer en woonkeuken en kan men van alle faciliteiten gebruik maken. Dat betekent wel dat men met elkaar op moet kunnen schieten. Dus dat er gekeken wordt of men in het huidige gezelschap past, dat zal niet heel moeilijk zijn, maar is wel van belang.

Wat wordt verwacht van de mensen die er wonen? In elk geval dat zij sociaal en communicatief vaardig zijn. Ook dat zij samen willen werken, misschien zelfs weleens samen willen koken en lekker onderuit kunnen zakken in de woonkamer voor de televisie of met elkaar een avond pratend aan de keukentafel doorbrengen. Een groot voordeel hiervan is dat men niet eenzaam zit te verpieteren in een vakantiewoning of op een andere eenzame plek. Men kan plezier met en van elkaar hebben!

Er wordt een eenvoudig huurcontract ondertekend en men betaalt € 50,= voor de sleutelkosten, hetgeen weer terug betaald wordt als men de sleutels inlevert. Er is een maand proeftijd en in principe wordt er een huurtermijn van 3 maanden afgesproken. Daarna wordt de periode geëvalueerd en kan men opnieuw een nieuwe termijn afspreken.

Er kan gebruik worden gemaakt van de gezellige gezamenlijke huiskamer, de keuken, koelkast, de wasmachine en de droger kunnen worden gebruikt en ook kan men in de tuin genieten van de zon, als zij daar is. Het is de bedoeling dat men de eigen kamer schoonhoudt en om beurten ook de andere ruimtes.

Iedereen kan zijn eigen spullen kwijt, maar het is niet de bedoeling dat men gaten in de muur boort, de muren verft of er een nieuwe vloerbedekking inlegt. Het blijft een kwestie van tijdelijk onderdak.

Contactadres: Gerda Bruinsma, tel: 06-12031522