Ruimte voor muziek en theater

Huren van ruimte voor muziek en theater
Theater is er bijna elk weekend wat te doen op het gebied van een Theatervoorstelling, cabaret en vooral veel muziek.

De Cultuurschuur is een podium voor een ieder die wat te brengen heeft. Dat is regelmatig van super kwaliteit, maar bovenal staat het plezier voorop, zowel van de mensen die optreden, als de mensen die daarvan genieten. In een ruimte in de sfeer van ‘toen was geluk nog heel gewoon’ lukt het bijna altijd om een heerlijke avond te hebben.

In het kleine knusse Theater komen regelmatig cabaretiers (meestal op de donderdagavond) en velerlei muzikanten, variërend van solisten tot behoorlijke bands en dat in allerlei muziek stijlen. Een beetje meedansen kan ook en zeker ook vaak meezingen…interactie met het publiek is belangrijk!

De bands komen vaak op de zaterdagavond en op de zondagmiddag is er vaak een meer luisterprogramma en kleinkunst.

Geïnteresseerden die een keer op willen treden kunnen zich melden bij Gerda Bruinsma info@cultuurschuur.nl

.De Cultuurschuur is niet commercieel, er wordt gewerkt met gedeelde gages op basis van de entree. Er is een eerlijk delen systeem. Een langdurig plekje op de website en heel veel p.r. zorgt er vaak voor dat er weer een ander optreden uit voort komt. Door het enthousiaste publiek, de gezellige ruimte en de supersfeer komt bijna iedereen weer terug.

Er is een podium, een verkleedkamer, geluidsapparatuur, 1 microfoon en gratis drank voor de band.

Ruimte voor muziek en theater:

foto

Toneelpodium: toneelpodium

Optredens:

13-04-2014 Maghen Hilgersum & Jan Hillebrand: Maghen & Jan01-02-2014 Lenny Kuhr: Lenny Kuhr30-03-2014 De Band Listen: Listen 20-02-2014 Cabaret Arie Vuyk: Arie Vuyk