VAN PIEKEREN

Het optreden is afgelast, vanwege overlijden moeder Johan!
Zondagmiddag 31 oktober 16.00 uur
Aanvang 16.00 uur
Entree € 10,= inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden vooraf: info@cultuurschuur.nl

https://youtu.be/FbmjINd4_9Y

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter gaat trouwen kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

regticana van de bovenste plank”.

Jan van Piekeren is regelmatig te zien als stamgast bij het RTV Utrecht programma U-Vandaag waar hij mag aanschuiven als linkse hobby. en samen met Johan zijn minuutje kan oefenen voor DWDD.
Hij demonstreert alleen voor en nooit tegen.
Nu demonstreert hij voor versterkte muziek op straat in Utrecht. Leve de revolutie.
In de theaters speelt VAN PIEKEREN een uitgebalanceerde luistervoorstelling van twee maal 45 minuten, met pauze. In andere zalen en op festivals een aangepast programma met de best of.

Voorlopige hoogtepunten: Parade en Uitmarkt, Interview met live-optreden in VARA’s Spijkers met Koppen, VPRO TV, Cult-TV Amsterdam. Stamgast RTV Utrecht U Vandaag.
Recensie van piekeren Lijf en Rauw
“Van Piekeren laat wederom horen dat zijn rokerige, doorleefde stemgeluid prima past bij de poëtische teksten die de vrijdenkende krasse knar uit zijn geest-verruimde glimmende hersenpan weet te toveren”
Recensie Parelsessies
“Het is een bijzondere avond. Jan introduceert zijn nummers graag met een verhaal. De ene keer kritisch op de hedendaagse maatschappij en soms heel persoonlijk. Zo persoonlijk zelfs dat een ieder tijdens het nummer wat er op volgt met kippenvel zit te luisteren.”

www.vanpiekeren.nl