BANDSESSIES met Pop, Soul, Rock, Rap, Metal en meer…

Zondagmiddag 17 december 2023
Aanvang 16.00 uur, zaal open 15.30
Entree € 5,= inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden gewenst: info@cultuurschuur.nl

Pop, Soul, Pop, Metal, Rock, Rap, Levenslied en meer….

Bandsessies is in 2004 ontstaan als een muzikaal dagbestedingsproject onder de vlag van Anton Constandse.
Op locatie Popradar repeteren 1 dag in de week verschillende muzikanten onder begeleiding van bandcoaches die daarnaast herstelondersteuner, participatiemedewerker & muziekdocent zijn.
Muzikanten met verschillende genres worden door bandcoaches ondersteund met het maken van muziek in covers zowel eigen werk in verschillende stijlen; pop, soul, rock, metal, van jaren 60 tot aan hedendaagse muziek, rap & spoken word.

Bandsessies biedt muzikanten een podium.
Muziek maken (en luisteren) heeft een voelbaar effect op je stemming en algemeen welzijn. Middels zelfexpressie het ventileren van gevoelens.

Door muziek te maken ervaar je momenten je begrepen te voelen in de muziek. Samen musiceren en optreden zorgt voor verbinding en geeft je zelfvertrouwen een boost!

In de Cultuurschuur treden de volgende artiesten op:

Groenland | Pure Poëzie, gezongen Spoken Words.
De teksten van Groenland (Tiemen Groen) geven je stof tot nadenken terwijl ze tegelijkertijd als sneeuw door de lucht meegenomen kunnen worden.

Roos & haar mannen
Zangeres Roos zingt eigen werk en catchy pop/soul covers

Sweet Memories laat gouden tijden herleven. Een reis terug in de tijd naar muziek van Dean Martin, Perry Como en andere Crooner grootheden, afgewisseld met prachtig eigen werk. De warme stem van Michael Morcus staat aan de basis van deze dynamische formatie die zowel als duo onder naam Croony Tunes optreed.

Rolf
Rolf Rondeltap is een Haagsche dichter pur sang, die met zijn gedichten regelmatig de bühne bestijgt om voor te dragen, onder begeleiding van Live Muziek.

Blue Burns
Blue Burns pakt oude Blues & Soul songs en stopt het in een eigen nieuw jasje. Anneke en Jan zijn de kracht achter deze enthousiaste formatie. De band speelt bij de Cultuurschuur zonder zangeres enkele blues nummers.

Meer info www.bandsessies.nl