Alex & Wil, Delta Blues

zaterdagavond:  6 april 2019
aanvang: 20.30 uur
entree: € 7,= inclusief de koffie
aanmelden: info@cultuurschuur.nl of 06-12031522

big wil

Alex & Wil

Liefhebbers van Deltablues en Chicagoblues kunnen hun hart ophalen bij de intense optredens van Alex & Wil. Al langer dan een decennium spelen zij succesvol samen in verschillende bandbezettingen, o.a. met Big Will & the Bluesmen.

Als duo spelen zij voornamelijk akoestische blues, puur en recht uit het hart. De mix van de harmonica van Wil met de doorleefde zang en het gitaarspel van Alex wordt door vrijwel alle bluesliefhebbers met enthousiasme begroet.

Met name de rauwheid en volle overtuiging waarmee de nummers worden gebracht raken bij het publiek een gevoelige snaar. In combinatie met de verhalen en anekdotes die de luisteraar tussen de nummers door te horen krijgen, zorgen de optredens van deze twee mannen voor een mooie en inspirerende muzikale avond.

Zowel eigen liedjes als interpretaties van nummers van o.a. Robert Johnson, Son House en Jimmy Reed komen voorbij. Alex & Wil hopen u te begroeten bij hun optreden in de Cultuurschuur. Een show waar ze zelf bijzonder naar uit kijken omdat ze met veel plezier en warme herinneringen terug denken aan de optredens die ze in het verleden op deze bijzondere locatie hebben beleefd en de mensen die ze daarbij hebben ontmoet. U bent van harte welkom!!