Bluesrock met Wooden Paul

Bluesrock met Wooden Paul
Zaterdag 5 maart 2016
Inloop 20.30 uur
Entree € 7,= inclusief de koffie/thee
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl
of 06-12031522
Website: www.woodenpaul.nl
Facebook: www.facebook.com/WoodenPaul
Optreden Cultuurschuur 2012: www.youtube.com

SPECIALE GAST: Giel v.d. Hoeven, schrijver en dichter
21.00 uur presenteert hij zijn 2e officiele gedichtenbundel: OPGEPAKTE DRADEN.
Meer informatie: zie onderstaand

WOODEN PAUL heeft passie voor de bluesrock van Rory Gallagher van de jaren zeventig. Muziek, die nog steeds springlevend is.

De mannen hebben de band ruim 40 jaar geleden opgericht en nog steeds spatten de vonken er bij elk optreden van af.
Je hoeft geen fan van bluesrock te zijn om dik te genieten van een paar uur Wooden Paul.
Beleef het mee…
wooden-paul2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giel van der Hoeven (1961) schrijft sinds de jaren tachtig, aanvankelijk verslagen over sport, reisverhalen, songteksten, over beeldende kunst (voor Stichting Beeldende Kunst Westland), columns en de laatste jaren uitsluitend over muziek. In 1998 is hij ook begonnen met het schrijven van proza en poëzie. Hij schrijft romans (o.a. Op Het Live Geschreven en Comeback Kids in Drenthe) en heeft vanaf 2006 een aantal fotoboeken/dichtbundels in eigen beheer uitgebracht. Gedichten met een knipoog, humor en ernst onder eigen naam en onder het pseudoniem Gillespy.

In maart verschijnt zijn nieuwe 2e officiële dichtbundel ‘Opgepakte Draden’. De bundel wordt zaterdagavond 5 maart 2016 gepresenteerd in de Cultuurschuur in Monster, voorafgaande aan het Wooden Paul concert aldaar. . ‘Opgepakte Draden’ is o.a. geïnspireerd door muziekhelden als Rory,waarvan Wooden Paul de songs brengt. Tachtig nieuwe stukken als verzameling van krachtige- gevoelige- en stekelige poëzie, snelsonnetten en Westlandse streekpoëzie. “Een paar jaar had ik niets meer aan poëzie gedaan. Totdat ik in aanraking kwam met gelijkgestemden, en de draad weer oppakte om – tegendraads te werk te gaan”.