Cabaret: GESTAMPTE MEISJES met Ballen 2.0

Donderdagavond 28 MAART 2019
Aanvang: 20.00 uur
Entree € 10,= incluisef de koffie
Aanmelden; gewenst info@cultuurschuur.nl

 

De Gestampte Meisjes kunnen maar niet genoeg krijgen van BALLEN. Ze hebben met deze voorstelling eerst de Delft Fringe prijs gewonnen (recensie theaterkrant **** ‘Confronterend, ongegeneerd, de schaamte voorbij’ en ‘HILARISCHE PIJP-ACT TEGEN AFHANKELIJKHEID’) en daarna de halve finale van Cameretten bereikt. En nu gaan ze avondvullend! Nog meer BALLEN dus, BALLEN 2.0. De Gestampte Meisjes vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. De klassieke rolverdeling is verdwenen doordat vrouwen denken dat ze alles zelf (moeten) kunnen, en de man hierdoor minder nodig hebben. Met als gevolg: de onzekere man. Als #metoo aan de orde van de dag is en je bij alles wat je zegt bang moet zijn dat je aan het “mansplainen” bent, dan kan je als man niet anders dan op je tenen lopen… Maar wij, De Gestampte Meisjes, hebben jullie mannen wél nodig.
BALLEN 2.0 is een onderzoek naar wat mannen nu eigenlijk willen, naar wat vrouwen van mannen willen en naar wat we nu het liefste van elkaar willen. En willen De Gestampte Meisjes allemaal eigenlijk wel hetzelfde? BALLEN 2.0 is een energieke, humoristische voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, geleden en gework-out, maar die ook onze kwetsbare en eerlijke kant laat zien.

De Gestampte Meisjes

In 2015 presenteerden ze met veel succes hun eerste voorstelling Schaam Streken en nu staan ze alweer een poosje op de planken met hun korte voorstelling: BALLEN.

BALLEN 2.0. heeft dezelfde naam, hetzelfde concept als BALLEN maar dan avondvullend en in een ander jasje gestoken.

De speellijst vind je op onze website: http://www.degestamptemeisjes.nl/

De Gestampte Meisjes:

Esmée van Liere

Ymke van Hoof

Therena van der Pluijm

Kasper Scholten: coach

Kim van der Zijde: kostuums

Nick Bek: licht & geluid ontwerp