CHRIS HINZE met Tibet on the Roof of the World

Donderdagavond 25 april 2019
Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur
Entree € 17,00 inclusief de koffie
Aanmelden (tijdig, beperkt aantal plaatsen) info@cultuurschuur.nl

Chris Hinze bij de Dalai Lama

Fascinerende combinatie van muziek en beeld

Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde Chris Hinze niet alleen fantastische muziek, zie zijn succesvolle cd’s “Tibet Impressions 1, 2 & 3” of “Chris Hinze and the Gyuto Monks Live on Tour”, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking komt hij nu met een totaal nieuwe voorstelling cq concert met prachtig videowerk verzameld tijdens zijn laatste drie reizen naar Tibet.

De Tibetanen
Tibet- on the Roof of the World neemt u mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de overweldigende natuur.

Waan je op reis
Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel en indringend geheel. Met deze indrukwekkende combinatie waan je je op reis door het dak van de wereld. Uniek in zijn soort, zal deze voorstelling overal volle zalen trekken met een gevarieerd publiek van Tibetliefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten en natuurlijk fans van Chris Hinze, en is daarom een absolute aanrader!

De pers over de muziek van Chris Hinze:

NOORD HOLLANDS DAGBLAD: “Chris Hinze op eenzame hoogte!”

DE TELEGRAAF: “Een uitdaging voor de muzikale zintuigen. Een absolute must!”

MUSIC MAKER: “Knap om na zoveel albums nog steeds inspiratie te hebben om alle hoeken van het muzikale spectrum, improvisaties, melodie, ritme te verkennen.”

DE GELDERLANDER: “…Hinze blijkt een meester in het ‘vertalen’ van cultuurkleuren naar een muzikaal palet van uitzonderlijk niveau. Een must voor iedereen die muziek in een nog grotere context wil ondervinden.”

Music Maker: Chris Hinze is een muzikale wereldreiziger, die overal ter wereld klanken verzamelt en dit op sublieme wijze verwerkt in zijn concerten en op zijn cd’s/dvd’s

www.chrishinze.nl