DROPBOX met Stones, Beatles, Bowie en meer..

Zaterdagavond 14 december
Aanvang 20.30 uur
Entree € 7,= inclusief de koffie
Aanmelden gewenst niet verplicht info@cultuurschuur.nl

Muziek uit jaren 60-70-80

Dropbox Coverband is opgericht in 2010 door de twee Delftse vrienden Rene van Zanten en Bert van Drongelen, die vanaf 1970, tijdens hun middelbare schoolperiode op het Delftse Hugo Grotius college, op een zolderkamer jaren zestigmuziek speelden en samen afspraken dat zij ooit, wanneer zij voldoende tijd hadden, een band zouden gaan oprichten. Veertig jaar later ging hun droom in vervulling toen zij drummer en entertainer Ruud van Diemen uit Berkel ontmoetten.

Via Ruud van Diemen maakte het drietal kennis met allround zanger Maurice van de Geest, ook uit Berkel, die over een weergaloze stem bleek te beschikken en bovendien ook nog van wanten wist op gitaar en drums.

In diezelfde periode kwamen zij in aanraking met de Delftse allround artistiek kunstenaar en basgitaarspeler Joost Konings, van origine Hagenees maar intussen alweer drieentwintig jaar woonachtig in Delft. Joost bleek al achtentwintig jaar bevriend te zijn met toetsenist Rene Corjanus uit Den Haag en inmiddels al weer vijfentwintig jaar woonachtig te Amsterdam.

De band was compleet, een bont gezelschap bevlogen amateurmuzikanten, die het leuk vindt om de muziek uit haar jeugd levendig te houden. Wat haar betreft tijdloos, muziek die de tand des tijds ruimschoots heeft doorstaan. Dropbox speelt voornamelijk muziek van haar helden De Rolling Stones, De Beatles, David Bowie, U2 en andere grootheden uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Op zaterdagavond 14/12 speelt zij in muziektempel De Cultuurschuur te Monster haar allerbeste coversongs. Een feest der herkenning, Dropbox wenst jullie alvast heel veel muziek- en dansplezier!