ERIC CLAPTON TRIBUTE door Ronn van Etten

Zaterdagavond 17 februari 2024
Entrée €10,00 inclusief de koffie en 1 drankje (cash bij entree)
Aanvang 20:00 uur (zaal open 19.30 uur)
Aanmelden : info@cultuurschuur.nl

Ronn van Etten maakt zijn leven lang muziek   en   schrijft al 50 jaar zijn eigen –zowel Nederlandstalige als Engelstalige- liedjes. Hij bracht 8 CD’s/DVD uit, zowel Engelstalig als in het Nederlands.

Naast optredens met CLAPTONES, FLIRT en MIROJO, treedt hij solo op als singer-songwriter, of met een tribute aan Eric Clapton & blues heroes. Hiermee toerde hij in november voor de 5e keer in Cyprus en staat er voor mei een tour in Engeland gepland met enkele theatershows en optredens in andere venues.

In de Cultuurschuur doet Ronn een programma, met songs uit de Eric Clapton tribute, aangevuld met enkele bekende blues/pop krakers van oa BB King, Gary Moore, Robben Ford. Ook speelt hij recent werk van zijn 8 eigen cd’s.  Deels klein: zang met akoestische gitaar. Deels steviger werk met de elektrische gitaar en volledige backingmuziek. Af en toe een anekdote, de achtergrond van de song en misschien nog een uitstapje naar andere soorten muziek.

Emotie, blues, gevoelig gitaar spel komen langs in een mix van herkenning van bekende nummers, naar de lyrics luisteren, eigen herinneringen, of meedoen als men dat wil.
In ieder geval wordt het weer een leuke interessante muziekavond.

Meer informatie over Ronn van Etten vind je op zijn website: 

www.ronnvanetten.nl