ERIC CLAPTON TRIBUTE door Ronn van Etten

RONN VAN ETTEN:
Tribute to  ERIC CLAPTON & BLUES/POP GIANTS

Zondagmiddag 19 december 2021
Entrée €10,00 inclusief de koffie en 1 drankje
Aanvang 14:00 uur
Aanmelden verplicht : info@cultuurschuur.nl

Ronn van Etten maakt muziek vanaf zijn 10e. Een uit de hand gelopen hobby. Gitaar, zang, later ook drums, keys en bas. Hij schrijft al 50 jaaar zijn eigen –zowel Nederlandstalige als Engelstalige- liedjes. Naast optredens met FLIRT, MIROJO en NEW PAGE, treedt hij solo op als singer-songwriter, of met een Eric Clapton & blues heroes tribute. Hiermee toerde hij in september nog in Cyprus.

In de Cultuurschuur doet Ronn een programma, met songs uit de Eric Clapton tribute, aangevuld met enkele bekende blues/pop krakers van oa BB King, Gary Moore, Robben Ford. Ook speelt hij recent werk van zijn 8 eigen cd’s. Deels klein: zang met akoestische gitaar. Deels steviger werk met de elektrische gitaar en volledige backingmuziek. Af en toe een anekdote, de achtergrond van de song en misschien nog een uitstapje naar andere soorten muziek.

Emotie, blues, gevoelig gitaar spel komen langs in een mix van herkenning van bekende nummers, naar de lyrics luisteren, eigen herinneringen, of meedoen als men dat wil.
In ieder geval wordt het weer een leuke interessante muziekmiddag.

Meer informatie over Ronn van Etten vind je op zijn website:
www.ronnvanetten.nl