EVRIN met gastoptredens, JAZZ, GIPSY, AMERICANA, BLUES…en meer

Zaterdagavond 28 maart 2020
Aanvang 20.30 uur
Entree € 7,= inclusief de koffie
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl

Evrin & Friends ( met Michaël van Leeuwen )
Speciale gast deze avond Jazz/Gypsy bekendste gitarist uit Bali ‘Renda Pangestu’

An evening with Evrin: Americana in de breedste zin van het woord! Oude Amerikaanse roots invloeden, zoals blues,folk, country, jazz en soul komen allemaal aan bod in hun eigen geschreven liedjes. Met verschillende muzikale achtergronden, ‘Evi Terschegget’ (jazz/ blues) en ‘Riny Raijmakers’ (folk/country/roots), kwamen ze er 8 jaar geleden (toen ze elkaar via de muziek net hadden ontmoet) dat je deze stijlen ook heel goed kunt mixen, dat is inmiddels kenmerkend voor de eigen stijl van Evrin!

Veel eigen werk, afgewisseld met eigenzinnige covers! Evrin heeft inmiddels 1 album en 1 EP op hun naam staan en aan een 3e album wordt momenteel gewerkt! Als duo treden zij in binnen & buitenland op! in België, Ierland,en Bali, Indonesië zijn zij een graag geziene gast! De laatste jaren treden zij ook regelmatig op in trio formatie met gitarist Michaël van Leeuwen! In deze trio formatie zullen ze ze ook optreden in de ‘Cultuurschuur’. Al een paar keer eerder zijn ze hier te gast geweest.

Hoogtepunten van ‘Evrin’ (zeggen ze zelf), zijn toch wel hun optreden in het voorprogramma van ‘Dayna Kurtz’ één van hun favoriete singer/songwriters, de ‘Jimmy Nelson Foundation’ waar zij internationaal de 2e plaats winnaar waren in de songcompetitie met hun song ‘Kamboja flowers’ en de steun van Americana kenner ‘Jan Donkers’ die regelmatig nummers van Evrin draait in zijn radioprogramma!

Evrin presenteert met trots deze avond hun vriend Renda Pangestu! uit Bali!

Rena is één van de beste Jazz/Gypsy gitaristen van Bali (en buiten Bali), hij tourt momenteel door Europa! Wat kun je verwachten bij deze gitaarvirtuoos? Tommy Emmanuel/Antonio Carlos Jobim/Django Reinhardt en Jimmy Rosenberg! & fijne Jazzstandards!

Kortom, het wordt een afwisselende avond wat muziekstijlen betreft! Laat je verrassen en we verwelkomen je graag op deze muzikale avond!

http://www.evrinmusic.com