FOR FUN met Rock en Country

Zaterdagavond 7 december 2024
Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30)
Entree € 10,00 inclusief koffie en 1 drankje
Aanmelden info@cultuurschuur.nl

Johnny Cash, Stones, Everly Brothers en meer…

Zij zijn een coverband die voor het Corona tijdperk bij elkaar zijn gekomen om in die sinistere tijd samen gezellig muziek te maken. Ze oefenden toen in de huiselijke kring, wel ver uit elkaar, om toch van onze hobby te kunnen genieten. Ze zijn alle vier 70+ en hoe lang zouden ze nog door kunnen gaan, qua gezondheid.

Toen alles weer open ging huurden ze een oefenruimte, de bekende Notenbar in Naaldwijk en daar zijn ze elke vrijdagochtend aan het repeteren. Inmiddels hebben ze een paar optredens gehad die door het publiek erg goed werden ontvangen en waar ze alweer voor een volgende sessie zijn gevraagd.

Zij spelen covers uit de jaren ’60 en ’70 en een groot aantal bekende countrysongs van b.v. Johnny Cash, Bellamy brothers, Willy Nelson etc. Maar ook old time favorieten als CCR,  Rolling Stones, Fats Domino, Everly Brothers, gewoon teveel om op te noemen. Het is voor elk wat wils, maar wel gericht op publiek dat een gevoel heeft bij deze muziek, want we willen er wel een feestje van maken.