Frambozenlikeur

Niven Kunz overhandigt de eerste fles Frambozenlikeur aan Plukkerij Framblij.
niven-likeurNiven kunz houdt zich al langere tijd bezig met het Westlandse product. Aanvankelijk bracht hij likeur op de markt van de Westlandse aardbei, maar nu ook van de Westlandse Framboos.
De framboos wordt geteeld bij de Cultuurschuur, op de Zwartendijk 11 te Monster door Dirk-Jan Bruinsma met zijn, in dit jaar gestartte bedrijf: Plukkerij Framblij.

Enkele maanden geleden heeft Niven de Plukkerij Framblij benaderd voor een grote hoeveelheid overheerlijke frambozen om er likeur van te maken.
En dat is uitstekend gelukt! De likeur ruikt en smaakt intensief en op een heel bijzondere manier naar frambozen en is een compliment voor zowel de teler, de maker van het product en zeker ook Niven zelf, die ervoor zorgt dat de likeur op vele plekken in het land verkocht gaat worden en dus een belangrijke promotie is voor het Westlandse product.
De likeur is ook te koop bij Plukkerij Framblij zelf. Dagelijks is het stalletje geopend en er kan nog tot eind van dit jaar volop geplukt worden op de woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur en op de zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur (dan ook is de theetuin van Knus&Klaaske geopend) Meer informatie zie www.cultuurschuur.nl of 06-12031522
of volg de Plukkerij Framblij op facebook.