Frans spreken

Cursussen Frans spreken
Aantal lessen: 17 avonden van 75 minuten
Wanneer: donderdagavond
Kosten:  €  187,= inclusief koffie en lesmateriaal en moet in zijn geheel aan het einde van de eerste les betaald worden.
Start: steeds in het najaar
19.00 uur voor de beginners
20.30 uur voor de gevorderden

Voor vrijblijvend aanmelden of inlichtingen: info@frans-anders.com of 0174-24 50 96.
Bezoek ook de website van Frans-anders: www.frans-anders.com

Mijn naam is Marie-Anne Grifgnée, ik ben gediplomeerd taaldocente en beëdigd vertaalster,  geboren en getogen in Wallonië, het Franssprekend deel van België.
Al ruim 20 jaar geef ik taaltrainingen aan bedrijven door heel Nederland.
Dezelfde effectieve lesmethoden pas ik ook toe in mijn cursussen in de Cultuurschuur.

De Cultuurschuur is dé plek, om efficiënt én met veel plezier, in kleine groepen (4 à 6 pers.), de Franse taal te oefenen.
In de cursus “Frans spreken” komen allerlei onderwerpen aan bod: van kamer reserveren tot het huren van fietsen, van de weg vragen tot het terugvinden van je verloren voorwerpen… Je leert hoe je moet bestellen, weigeren, informeren, reclameren, enz… Het wordt geleerd en geoefend d.m.v. rollenspellen.

Voor gevorderden zijn teksten uit tijdschriften, luisteroefeningen, rollenspellen, debatten, spellen en presentaties de meest gebruikte werkwijzen. Je krijgt materiaal om thuis nog eens te oefenen, want het is ook een kwestie van geheugen.

Dit is nog een bijkomstig positief effect van deze workshop: hier oefen je je geheugen nog eens! Iets dat wij door onze handige e- en i-gadgets gevaarlijk aan het verleren zijn. Een Franse les is dus ook een plezierige en nuttige hersenstraining.