HANS LADUC met songs uit Memphis& Nashville

Zondagmiddag  6 maart 2022
Aanvang 16.00 uur
Entree € 10,= inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl

Singelmiddag: Er komen steeds meer Singels bij in de Maatschappij, maar voor veel Singels is het toch moeilijk om zomaar alleen ergens op af te stappen. Daarom de eerste keer een Singelmiddag in de Cultuurschuur! Uiteraard zijn ook niet Singels welkom!

Muziek, Mysteries & Memphis (USA)
Gastoptreden van Albert Steneker

Hans Laduc  met songs uit Memphis & Nashville

Memphis & Nashville zijn als Amsterdam & Rotterdam en soms als water en vuur.

Memphis staat voor de R&R en Nashville voor de Country. Waarom kwamen de eerste nr. 1 hits van Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins allemaal uit de Sun studio in Memphis?  Waarom schreven U2 en Bob Dylan samen songs in deze legendarische studio? Hoe voelt het om daar zelf met je gitaar naar  binnen te stappen om je eigen cd, Welcome to Memphis, op te nemen? Zijn de gospel kerkdiensten daar echt zo bijzonder?

Waarom vertrokken er veel artiesten uit Memphis maar Nashville. Wat maakt Nashville (Music city) zo bijzonder. De stad waar Country grootheden als Fred Rose, Merle Haggard, Willie Nelson en Chet Atkins de dienst uitmaakten.

Hans Laduc besloot om naar Memphis en Nashville te gaan en heb daar op bijna alle vragen het antwoord kunnen vinden. Laat je door Hans Laduc met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige songs van Hans Laduc en die van de beste singer-songwriters uit de USA.