DUO CABARET: Hermes Ahmadi en Chris Silos

Donderdagavond 6 oktober 2022 GAAT NIET DOOR!
Aanvang 20.00 uur
Entree € 10,= inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl 

HERMES AHMADI

Wat is het leven waard? Deze vraag wordt door Hermes verkend tijdens zijn eerste voorstelling. Hij neemt je mee door zijn ervaringen in Afghanistan, in oorlog en vrede, en hoe het is om als Afghaans kind in Nederland op te groeien.
Natuurlijk is het leven in Nederland anders dan in Afghanistan, maar het leven zelf wordt ook anders beleefd en gewaardeerd. Ook ziet Hermes in zijn reis vooral overeenkomsten, want zoveel verschillen wij mensen uiteindelijk niet van elkaar.
Observaties, grapjes en anekdotes passeren de revue in dit persoonlijk en meeslepend verhaal.

CHRIS SILOS

Chris Silos pas echt in geen enkel hokje. Of juist in heel veel. Hij werd geboren in Den Haag uit een Surinaamse vader en Indonesische moeder. Het gezin woonde zo’n beetje overal in Nederland voordat ze voor 3 jaar naar Paramaribo vertrokken. Daar werd zijn onvoorwaardelijke liefde voor Suriname geboren. Na de scheiding van zijn ouders ging hij met zijn moeder terug naar Den Haag en bracht l zijn tienerjaren door op een chique en spierwit internaat tegen de grens van Wassenaar. Zijn ouders kregen na hem in totaal nog 5 dochters.  Na de middelbare school verkast hij naar Amsterdam waar hij weer dichter bij de rest van zijn Surinaamse familie komt maar moet wel wennen aan de beetje vage arti farti scène waarin hij terechtkomt. En nu is hij zelf een gescheiden vader. Chris is een beetje een buitenstaander en dat vindt hij heerlijk. Moeiteloos giet hij zijn observaties van ons dagelijkse leven en zijn eigen falen in smakelijke anekdotes die iedereen herkent.