Cabaret: HUN Muzikaal Cabaret met Álles is wel

Donderdagavond 7 februari 2019
Aanvang 20.00 uur
Entree € 10,= inclusief de koffie
Aanmelden info@cultuurschuur.nl

foto: annemieke van der togt

Gefeliciteerd! U leeft nog en dat willen we graag met u vieren, dat heeft u wel verdiend. Een avond geheel in teken van u en uw wereldprestatie – vol van awards, odes en serotonine! We nodigen u uit om lekker onderuit te gaan zitten, te genieten en te ontspannen. Trekken wij voor u iets moois aan, zetten er een lampje op en trekken onze gouden keeltjes open. Kosten noch glitters zullen worden gespaard, zodat u niet eens zult merken dat één van ons depressief is. Ergo een avond vol vermaak!

Gepresenteerd door uw waanzinnige gastvrouwen: P en Char.

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium, begonnen zij in 2014 als duo zelf materiaal te schrijven en te ontwikkelen. Gewapend met piano’s, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden. 

Hun:
Sabine Krol & Charlotte de Vries: spel, muziek & tekst
Heike Wisse: coaching 

‘Een veelbelovend duo dat het theater vanuit een brutale hoek benadert: een frisse, eigenwijze kleur binnen het palet van de kleinkunst.’ – Oeloek 

‘Met Hun weet je zeker dat je een eigenzinnige show met lef voor
je kiezen krijgt.

Ik ben erbij!’ – Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival

‘Gaat Hun zien want Hun heeft er zin in. Pikant, prikkelend enzeer talentvol!’ – Daan Speelman