Jaco Dekker presentatie nieuwe LP: Uitspelen en Loslaten

Zondagmiddag 18 september 2022
Aanvang 16.00 uur
Entree 10 euro inclusief de koffie/thee en 1 drankje
Aanmelden gewenst info@cultuurschuur.nl

Jaco Dekker zal vanmiddag zijn lp Uitspelen en Loslaten presenteren. De muziek werd geschreven over een periode van 10 jaar. Iedere keer kwam er weer iets anders leuks op zijn pad waardoor het plan meerdere malen in de ijskast belandde.
In 2018 ontdooide het plan echter voldoende. De Knight Area Productions Studios te Boskoop werd een aantal keren geboekt om dan nu toch echt de stukken uit te spelen en daarna los te laten in de wereld.
Zijn muziek kenmerkt zich door kleurrijke harmonieën waarin de melodie centraal staat. Zowel in zijn pianostukken als in zijn fingerstyle stukken (stijl waarin meerdere partijen tegelijkertijd worden gespeeld op één gitaar). Hoewel er geen zang aan te pas komt zijn de melodieën avontuurlijk en dromerig en nemen u even mee naar een andere wereld.
Uiteraard zal hij een aantal lp’s bij zich hebben mocht u na afloop zijn muziek nog vaker willen beluisteren want de muziek zal niet op de digitale kanalen te vinden zijn.
Misschien speelt hij ook nog wel een bewerking van een cover waar hij er een aantal van op youtube (zoek op JaacDek) heeft staan? We gaan het zien en vooral horen op deze muziekmiddag.