TRIMOSA: Jazz, Brazialiaans, Argentijns en meer…

Zondagmiddag 18 september
Aanvang 16.00 uur
Entree € 7,= inclusief de koffie
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl of 06-12031522

Een nieuw trio TRIMOZA met:
JAZZ, BRAZILIAANS, ARGENTIJNS met drie uitmuntende musici!

Het nieuwe trio TRIMOZA met Hans van der Maas op accordeon (niet onbekend in Monster), Sylvia Maessen op contrabas en Hans Kunneman op gitaar spelen graag jazz, maar vanwege de bijzondere bezetting wordt ook Braziliaanse muziek, de Franse wals musette, de Argentijnse Tango en veel meer, op een jazzy manier gespeeld. De belangstelling van deze drie voortreffelijke musici is breder dan een ‘stijl’ alleen! Accordeon, gitaar en bas: het vraagt als het ware om verkenning van allerlei muziekstijlen en soorten, en dat is precies waarom deze drie buitengewone musici uitstekend bij elkaar passen.

hans-maas

Hans van der Maas studeerde klassiek accordeon, orkestdirectie en musicologie: nieuwsgierigheid is het voorportaal van creativiteit, is zijn motto! En hoe langer hij met muziek bezig is, hoe meer hij nieuwe soorten en stijlen ontdekt.

 gitarist Hans Kunneman

Ook Hans Kunneman is thuis op klassiek gitaar én jazz, doceert aan het Amsterdams Conservatorium gitaar en podiumtraining. Bovendien componeerde hij diverse musicals en een groot aantal songs.

Sylvia foto

Sylvia Maessen speelt behalve contrabas (eveneens klassiek en jazz) ook hobo en zij is steeds meer bekend als componist van stukken voor onder andere Carel Kraayenhof, het Nederlands Blazers Ensemble, I Solisti Veneti, Gergjev Festival