LEO`S DRUGSTORE – JAZZ, LATIN & MORE.

 Zondagmiddag 10 oktober 2021
Aanvang: 16.00 uur
Optreden tot: 18.00 uur

Entree: € 12,= inclusief de koffie
Aanmelden:  info@cultuurschuur.nl (verplicht)

Al een keer eerder was Leo’s Drugstore in de Cultuurschuur en dat was een geweldig optreden! Daarom komen ze nog een keer!

Leo`s Drugstore is een energiek swingende 7-mans band met een bijzondere eigen sound en repertoire die bestaat uit semiprof top-muzikanten uit de randstad, waarvan 3 met een conservatorium opleiding.

Regelmatig zijn ze te zien in Cultuurhuizen, jazzcafe`s en -clubs en op jazzpodia- en festivals, zoals b.v. Jazz Paleis Soestdijk `16, Meerjazz H`dorp, Haarlem Jazzweek, Jazz Night Groningen en onlangs nog samen met de bekende Amerikaanse jazz-trompettist Philip Harper (Art Blakey & Jazzmessengers).

Leo’s Drugstore speelt een gevarieerde mix van instrumentale- en vocale stukken, van o.a. Stan Getz, Herbie Hancock, Miles Davis, Marcus Miller, Roy Hargrove, Astor Piazzolla, Van Morrison, Randy Crawford, Donald Fagen en andere bekende jazznamen. De band heeft 2 cd`s in eigen beheer uitgebracht.

De bijzondere sound van de drie blazers: trompet, saxofoon en trombone in combinatie met vibrafoon, de eigen maatwerk arrangementen en het niet alledaagse repertoire, maken de band uniek in zijn soort.

Laat je verrassen door de mannen van Leo`s Drugstore met hun aanstekelijk swingende Jazz, Latin & More repertoire .