Los Irlandeses met IERS, MEXICAANS met gastoptreden Erik&Yvonne

Zaterdagavond 5 februari 2022
Aanvang muziek: 19.30 uur
Entree 10 euro inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden vooraf verplicht info@cultuurschuur.nl

gastoptreden Erik&Yvonne
Los Irlandeses met stampende ierse ritmes, razende mexicaanse polka’s en gevoelige balads.

Los Irlandeses is Spaans voor ‘De Ieren”. Het repertoire van de band is dan ook een unieke en opwindende mix van warme en opwindende Mexicaanse (Tex Mex) levendige Ierse volksmuziek, klanken en nog veel andere volksmuziek.

Geinspireerd door optredens van bands zoals de Ierse Pogues en Dubliners en de Amerikaanse Texas Tornados spelen Los Irlandeses de avond vol met stampende ierse ritmes, razende mexicaanse polka’s en gevoelige balads. De bandleden spelen met veel enthousiasme en plezier en weten dat op het publiek over te brengen. Elk optreden is weer een feest !

De vele muziekinstrumenten – de banjo’s, bas, accordeon, ukeleles, enzovoort – worden tussen de nummers door snel gewisseld of aan elkaar doorgegeven. Een levendige show en elk nummer klinkt weer verrassend. De meerstemmige zang maakt het helemaal af.

De bandleden van Los Irlandeses hebben elk een schat aan muzikale ervaring door jarenlang te spelen in bands met muziekstijlen zoals folk, jazz, rock, blues en americana. Het enthousiasme voor de combinatie van muziekculturen heeft hen samengebracht Laat je meeslepen door het resultaat…

Los Irlandeses zijn:
René Boerrigter: zang, banjo’s, bajo sexto, trekharmonica, elektrische gitaar, octaafmandoline
Fedde Talsma: zang, accordeon, ukulele, melodica
Christoffel Kik: zang, bas , tinwhistle
Thomas de Groot: zang , gitaar, bajo sexto