MARGRIET ESHUIJS Journey, solo programma

Zaterdagavond 7 april 2018
Aanvang 20.30 uur
Entree: € 14,= inclusief de koffie
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl

Margriet Eshuijs vertelt en zingt de liedjes die zich aandiende tijdens haar “Journey” die zij maakt met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s “Can’t stop the feeling” en de melancholie in “ Over the rainbow” uit the Wizzard of Oz verstrengeld met die unieke en bijzonder mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals “God is asleep” en “The shadows of your heart”. Ze begeleidt zichzelf op haar gitaren, keyboard, ukulele, accordeon, octaafgitaar en arrangeert de liedjes ter plekke met eigentijdse looping technieken.

De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, was er “Journey” en kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur.

Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeerde zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.

Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis met liefde als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en ze is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.

Margriet Eshuijs zang, piano, gitaar, octaafgitaar, accordeon, ukulele, looping techniek

samenstelling beeldcollages

Fotografie Boy Eshuijs, Margriet Eshuijs

Technische realisatie Lourens Bood

www.facebook.com/margrieteshuijs

http://www.facebook.com/MargrietEshuijsJourney/

The shadows of your heart   https://youtu.be/0x1C4csF5SI

Over the rainbow       https://youtu.be/GVRofpNce0Y