Marjolein Meijers van de Berini’s

Marjolein Meijers van de Berini’s
Zondag 13 december 2015
Aanvang 16:00 uur
Entree € 12,= inclusief de koffie
(tijdig)aanmelden bij: info@cultuurschuur.nl

webmarjolein 15

Wie herinnert zich de Berini’s niet meer? Echte Rotterdamse humor van Marjolein en Harry, waarbij ongelofelijk gelachen kon worden en wat altijd volle zalen trok.

Marjolein Meijers, de ene helft van de Berini’s komt weer naar de Cultuurschuur en zij staat garant voor geweldige muziek en veel humoristische teksten..

Zij vertelt verhalen van vroeger en nu, met oude en nieuwe muziek borduurt zij voort op de gebeurtenissen van alledag. Haar verhalen zijn ontleend aan haar eigen ervaringen: Liefde, afscheid, dood en nieuw leven.

Van dit programma Oud en Nieuw deed zij eerder de Try-Out in de Cultuurschuur, wat een waardige opvolger bleek te zijn van Marjolein’s muziekprogramma: van Berini tot Solex. Inmiddels heeft het programma zich na de try-out al weer geheel en al vernieuwd met nieuwe liedjes en andere teksten.
Naast de verhalen is er vooral de muziek die je wakker schudt en je op het puntje van je stoel trekt.

Aanstekelijke Ierse deunen, lazy cajun uit de moerassen van Louisiana en Nederlandstalige topteksten die ontroeren. Dit alles gebracht door de singer/songwriter Marjolein Meijers, begeleid door multi- instrumentalisten Walter Kuipers en Onno Kuipers.

En natuurlijk zoals wij Marjolein kennen, altijd met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach`