MIND THE GAP Blues, Rock’n Roll en Golden Oldies

Zaterdag 12 januari 2019
Aanvang 20.30 uur
Entree € 7,= inclusief de koffie
Aanmelden gewenst info@cultuurschuur.nl

Rock (‘n Roll )– Blues en Golden Oldies

Deze formatie bestaat uit muzikanten die van jongs af met div. bands hebben opgetreden en hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben.

In het repertoire van hun huidige band hebben deze ervaren muzikanten elkaar gevonden en zo spelen ze nu al jaren in deze samenstelling.

Deze coverband heeft een kwalitatief goed doortimmerd en afwisselend repertoire wat bestaat uit klassieke songs uit de goede oude tijd van o.a. The Beatles – Elvis – The Dire Straights en instrumentels van The Shadows ,maar soms gaat het gas erop met stevige Rock en Rock&Roll van Chuck Berry -the Kinks – The Rolling Stones en Status Quo en ook een lekker bluesnummer van o.a. Eric Clapton wordt dan gespeeld.

Het repertoire van Mind the Gap biedt voor iedere wat wils en voor iedere toeschouwer is elk optreden een aaneenschakeling van herkenning van nummers uit de gouwe ouwe tijd.

Belangrijk voor de mensen achter “Mind the gap“ is het plezier hebben in het maken van muziek en het contact met het publiek wat tijdens hun optredens altijd duidelijk naar voren komt.

“Mind the gap “ bestaat uit :
Johan Hartog : Guitar en backing vocals
Arie Biesheuvel : Drums
Ben Hakker : Lead vocals
Wim Schruijer : Bassguitar
Wouter Verhoeckx: Leadguitar