PEGA LOCA met Salsa, Jazz, Rock, Funk, Soul

Zondagmiddag 21 april 2024
Aanvang 16.00 uur (zaal open 15.30 uur)
Entree 10 euro incl. koffie en 1 drankje
Aanmelden info@cultuurschuur.nl

’n Dipje Salsa, ’n Vleugje Jazz, ’n Teentje Rock vermengd met ’n verfrissend Iberisch Briesje!

In 2016 leren Eric van de Kerkhof en Erik Fleuren elkaar kennen. Ze delen hun voorliefde voor zelf geschreven akoestische muziek.
Aan creativiteit geen gebrek. Inspiratie uit verre windstreken, jarenlange ervaring en toewijding resulteren in unieke gitaarcomposities ondersteund door eigenzinnig baswerk.
Onder de naam Pega Loca en met een nieuw programma reizen ze door muzikale landschappen, en staan stil bij melodieuze panorama’s. Hun vakmanschap was gedurende de laatste jaren te bewonderen op diverse festivals en theaters door heel Nederland.

Debuutalbum van Pega Loca, genaamd La Brecha.

De eigen composities van Pega Loca hebben tijdens de liveconcerten verschillende fases doorlopen om uiteindelijk op een fantastisch album te belanden. Aangevuld met een drietal gerenommeerde muzikanten uit de Nederlandse muziekscene worden er een achttal composities opgenomen. Het resultaat is een aanstekelijk akoestisch authentiek geluid met pakkende ritmes en melodieën die worden afgewisseld met hier en daar lyrische viool partijen en Spaanstalige zang.