PETRI JAKOBS: co2=oké!

Donderdagavond 31 januari
Aanvang 20.00 uur
Entree € 7,00 inclusief de koffie
Aanmelden gewenst info@cultuurschuur.nl

De waanzin van het Klimaatbeleid!


Petri geschilderd door Gerda (gang cultuurschuur)

de Hoekse Troubadour en entertainer Petri Jakobs is vooral bekend door zijn hilarische levensliederen en vanwege zijn passie voor zeepbellen, maar dat hij nog meer in zijn mars heeft hoopt hij op 31 januari a.s. te bewijzen, want dan zal hij in een bevlogen 1½ uur durende lezing zijn visie geven op ‘de waanzin van ons klimaatbeleid’ . .

Petri is een zogenaamde ‘klimaat-scepticus’ en zal in stevige Westlandse bewoordingen, uiteraard doorspekt met de nodige humor, uitleggen waarom hij absoluut niet geloofd in alle commotie rondom het klimaat . .

Aan de hand van grafieken, feiten en actuele meetgegevens zal hij aantonen dat het doemscenario wat de overheid ons, aan de hand van het IPCC-rapport, wil laten geloven, in het geheel niet aan de orde is . .

en dat ons volledig ten onrechte een angstbeeld aangepraat wordt inzake het stijgen van de zeespiegel, dat de de geschetste opwarming van de aarde in feite maar weinig voorsteld, en bovendien : dat co² beslist niet de drijvende kracht is achter ons klimaat . .

zijn motto voor 2019 is dan ook niet voor niets : co² = Oké !

na afloop kunnen er vragen gesteld worden via de inloop-microfoon, en  daarna is er nog ruimte voor een drankje en onderling debat .