Rapaille met Fucking Vrijheid

Hiphop, blues, singersongwriter, pop, kleinkunst en meer

Zaterdagavond 29 OKTOBER 2016
Aanvang: 20.30 uur
Entree: 10,= inclusief de koffie
Aanmelden: gewenst niet noodzakelijk bij
info@cultuurschuur.nl of 06-12031522

Rapaille persfoto door Vincent Basler 16-17

Eindelijk alle vrijheid gekregen om op muzikale reis te gaan langs verre oorden, vreemde liefdes, kronkelende gedachtegangen, hete nachten, donkere kroegen en dan… autopech midden op een druk kruispunt.  Wat nu? Geven we op? Dat nooit! Gaan we links, rechts of rechtsomkeer? De twijfel en oneindige keuzes worden midden op het kruispunt aan de (haaien)tand gevoeld. Rapaille is een charmant collectief dat de onzekerheid  van deze vrijheidsgeneratie bespreekbaar maar vooral bezingbaar maakt.

Dit muzikale gezelschap is groots in kleine- en kunstige woorden. De eigen Nederlandstalige chansons, de vrolijke deuntjes en de harde woorden zorgen voor een eigentijdse wedervraag, of misschien wel een antwoord.

Geïnspireerd door oudere en jongere zangers en poëten, stuurt Rapaille hun reisgenoten in de zaal langs hiphop, singer- songwriter, blues, pop en kleinkunst. Onderweg gaan de deuren wagenwijd open voor gastoptredens van wereldse reisgenoten. Rapaille heeft jouw koffer al ingepakt… Ga je mee die fucking vrijheid tegemoet? Het belooft een wereldreis te worden.

Voor deze muzikale voorstelling  zijn inentingen niet verplicht.

 Rapaille: www.wijzijnrapaille.nl

Charlie de Bruijn – Lead vocals
Nick Keijzer – Proza, percussie en backing vocals
Daan Verhoeven – Lead gitaar en backing vocals
Paulien Ishimwe – Vocals en gitaar
Tim van den Eijk – Spokenword en lead vocals

 

0