Ronald Snijders Try-out nieuw programma: ALS MENS!

Donderdag  07 SEPTEMBER 2023
Aanvang 20.00 uur
Entree 15,- euro inclusief de koffie EN EEN DRANKJE
Tijdig aanmelden: info@cultuurschuur.nl
Beperkt aantal plaatsen, cash only!

https://we.tl/t-sDqJdZCZuR.

Zit met regelmaat aan tafel bij de bekende praatshows en kreeg de Poelifinario nominatie!

Ronald Snijders was onlangs op tv op 3 en bracht daar zijn vorige, bijzondere humoristische voorstelling GROOS SUCCES 2, waarmee hij ook eerder de Try out in de Cultuurschuur deed!

Ronald Snijders – Als Mens (try-out)

Ronald Snijders werkt momenteel aan een nieuw programma: Als mens. Het idee is dat hij verhalen gaat vertellen over zijn echte leven, als mens. Wie is de man achter de absurdist? En vooral: hoe komt-ie daar? Maar waarschijnlijk zal hij toch ook gewoon weer met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren.

Ronald Snijders maakte Verkeerde Benen,One Man Show,Welke Show,Groot Succes 2 en Een avond met mij. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte Theaterkrant. Zijn specialisme: absurdisme verpakt in geheel eigen opgewekt-verwarrende logica, en gebracht als halve terzijdes, presentatieteksten, nieuwe woorden, dansjes en diashows.

Ronald Snijders schreef o.a.De AlfabetweterenDe Schrikkelkalenderen maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogrammaDe Staat van Verwarring