COUNTRY: SENIOR STRING BAND met Wim v.d. Pols

Zondagmiddag 7 april 2024
Aanvang 16.00 uur (zaal open 15.30 uur)
Entree € 10,= incl. koffie/thee en 1 drankje
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl

COUNTRY, wat uitnodigt tot meezingen!

Senior String Band gaat kriskras door de country
De Hoekse Senior String Band komt weer naar de Cultuurschuur in Monster voor een programma kriskras door de countrymuziek. In een programma van twee keer een uur nemen de vier muzikanten u mee langs hits van vele beroemde countrysterren. Johnny Cash en John Denver komen voorbij, Dolly Parton, Waylon Jennings en Willie Nelson. Er is muziek te horen van oude pioniers als The Carter Family en Gene Autry.
Er zijn tunes van TV-programma’s zoals Rawhide en The Beverley Hillbillies.
Er zijn rock and roll songs van Elvis en The Everly Brothers, maar ook mooie ballads van artiesten als James Taylor en Garth Brooks. Er zijn iconische nummers over de auto-industrie en de alcohol drooglegging na de Eerste Wereldoorlog.
Er zijn dansbare nummers, evergreens van Jim Reeves en Tammy Wynette.
Kortom een feest van herkenning voor iedereen die van countrymuziek houdt. Beelden via een beamer en korte anekdotes omlijsten de songs en er is volop gelegenheid tot meezingen.
The Senior String Band bestaat uit: Ruud van de Meeberg drums en zang, Paul van Dongen basgitaar, banjo, autoharp en zang, Ralph Vinjé viool, gitaar, basgitaar, mondharmonica en zang en Wim Pols presentatie, zang en gitaar.