The Big Boss Man

Big Boss Men; Slaves to the Blues 

Zaterdag 21 februari
Aanvang 20.30 uur
Entree 7,= inclusief de koffie/thee
Aanmelden: info@cultuurschuur.nl of 0174-244980

big boss man

Stel je voor, op een rustige zaterdagavond in februari: Katoenvelden, verzengende hitte, werken tot je er bij neervalt en bij de gratie gods een slokje water mogen drinken van je Big Boss Man! Dan ga je vanzelf verlangen naar een Big Boss Man die je beter behandelt. De mannen van Big Boss Men band zijn allemaal drukke baasjes, maar ze verbeelden zich niks en werken zich in het zweet onder de hete lampen van het podium, om het publiek in beweging te krijgen met hun opzwepende muziek.

Big Boss Men zijn verslaafd aan de Blues en bestaat uit: Rien van der Jagt, solo gitaar, komt uit het Rotterdamse, begeleidde artiesten zoals Al Copley en Rob Hoeke.

Koos Bron, slaggitaar, van oorsprong een Tukker, door de jamsessies bij Blues aan Zee is hij verslingerd geraakt aan de blues en legt een heerlijk tapijt met zijn slaggitaar. Hans Baks, bluesharp, deze van oorsprong stoere zeeman maakte de ontdekkingsreis naar de bluesharp via blokfluit en triangel. Jeroen Scholten, bass speelt zich het zweet van zijn kale hoofd in de Delta van de Maas. Raymond Goard, drums is de knuffelbeer van de band.

Anton van Meerkerk, zang werd bij zijn vorige band al beschreven als een passievolle zanger die het publiek weet te boeien door zijn performance.

Het wordt weer een lekkere bluesavond in de Cultuurschuur, waarbij er geluisterd kan worden, gedanst en gepraat…