THE GAP met Beatles, Elvis, Dire Straights, Birds, Shadows..


Zaterdagavond 22 januari 2022
Aanvang 20.00 uur
Entree 10,= inclusief de koffie en 1 drankje
Aanmelden info@cultuurschuur.nl

Deze formatie bestaat uit muzikanten die van jongs af met div. bands hebben opgetreden en hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben.   In het repertoire van hun huidige band hebben deze ervaren muzikanten elkaar gevonden en zo spelen ze nu al jaren in deze samenstelling.

Deze coverband heeft een kwalitatief goed doortimmerd en afwisselend repertoire wat bestaat uit klassieke songs uit de goede oude tijd van o.a. The Beatles – Elvis – The Dire Straights -The Byrds – CCR en instrumentels van The Shadows en Booker .T ,maar soms gaat het gas erop met stevige Rock en Rock&Roll van Chuck Berry -the Kinks – The Rolling Stones en Status Quo en ook een lekker bluesnummer van o.a. Eric Clapton wordt dan gespeeld.

Het repertoire van de band biedt voor iedere wat wils en voor iedere toeschouwer is elk op-treden een aaneenschakeling van herkenning van nummers uit de gouwe ouwe tijd Belangrijk voor de mensen achter “the gap“ is het plezier hebben in het maken van muziek en het contact met het publiek wat tijdens hun optredens altijd duidelijk naar voren komt.

*Johan Hartog : Guitar en backing vocals

*Arie Biesheuvel : Drums

*Ben Hakker : Lead vocals

*Wim Schruijer : Bassguitar

*Wouter Verhoeckx: Leadguitar

* Berry Jansen: Toetsen-percussie-backing vocals